Stekt småsei

I dag hadde jeg stekt småsei til middag. Jeg var så heldig å få ferdig filitert fisk av en kollega i dag, så da benyttet jeg anledningen til å friske opp igjen en god rett vi hadde da guttene bodde hjemme. Utrolig godt og enkelt å tilberede.





Til 2 porsjoner trenger du:

2 stk filiterte småsei
Mel
Salt og pepper
Olje og smør til steking

Løk
Litt sukker

Skjær løken i 2 på langs og videre i skiver. Stek i olje/smørblanding, ha litt sukker på for å få fin farge og litt søtsmak på. Legg den stekt løken til side. Så er det fisken sin tur. Vend filetene i mel tilsatt salt og pepper, og stek de pent brune på middels varm panne. Jeg pleier å steke "kjøttsiden" først for å hindre at skinnet krøller seg.
Serveres med raspet gulrot og kokte poteter.

Vel bekomme!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

unniw

unniw

58, Bergen

Hei :-) Jeg er mor til 2 gutter som har flyttet hjemmefra og laget denne bloggen til dem. Det er bare hyggelig hvis noen andre kan ha nytte av den også.

Kategorier

Arkiv

hits