Myntegele



Myntegele er nesten et must til lammekjøtt! Bare prøv. Jeg prøvde det, og lammekjøtt blir ikke det samme heretter. 

 

Du trenger:

25 - 30 blader av mynte

400 g syltesukker eller 400 g sukker og 35 g fruktpektin

1 dl vann

2 dl eplesidereddik

 

Slik gjør du:

Kok opp vann, eddik og sukker. Hakk myntebladene fint og ha de oppi. La koke i 15 minutter. Sett til avkjøling i 40 minutter, rør om av og til slik at bladene fordeler seg. Hell det over på små glass som du har vasket og sterilisert, sett på lokk og sett på hodet til de er helt avkjølt.

 

Vel bekomme! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

unniw

unniw

60, Bergen

Hei :-) Jeg er mor til 2 gutter som har flyttet hjemmefra og laget denne bloggen til dem. Det er bare hyggelig hvis noen andre kan ha nytte av den også.

Kategorier

Arkiv

hits