august 2016

Ripschutney

Jeg er stadig på leting etter flere måter å utnytte ripsen på. Det er jo grenser for hvor mye saft og gele en kan konsumere i løpet av et år. Så dukket denne oppskriften på ripschutney opp. Jeg fan...

Myntegele

Myntegele er nesten et must til lammekjøtt! Bare prøv. Jeg prøvde det, og lammekjøtt blir ikke det samme heretter.    Du trenger: 25 - 30 blader av mynte 400 g syltesukker eller ...

Chiligele

Chiligele er godt til kjøttpålegg og ikke minst til ost. Denne oppskriften har jeg funnet hos Det søte liv og gir ca 1,5 L ferdig gele.  Du trenger: 150 g chili 150 g rød paprika 1 kg sylt...
unniw

unniw

60, Bergen

Hei :-) Jeg er mor til 2 gutter som har flyttet hjemmefra og laget denne bloggen til dem. Det er bare hyggelig hvis noen andre kan ha nytte av den også.

Kategorier

Arkiv

hits